Voorverkoop ‘Sjandaal in ’t sjpitaal' op 1 september

Item foto

Zaterdag 1 september start de voorverkoop van onze nieuwste voorstelling. De entreekaarten voor het blijspel ‘Sjandaal in ’t sjpitaal’ zijn verkrijgbaar bij Aukje Mode in Waubach, bij café Dierks in Nieuwenhagen en aan de servicebalie bij het nieuwe voorverkoopadres Jumbo Op de Kamp aan de Vivaldipassage in winkelcentrum Op de Kamp.

Wanneer?
De voorstellingen in zalencentrum de Brandpoort zijn op zaterdag 20 oktober, zondag 21 oktober, vrijdag 26 oktober, zaterdag 27 oktober, zondag 28 oktober, vrijdag 2 november, zaterdag 3 november en zondag 4 november.

Wie spelen er mee?
Op de planken staan: Monique Arends, Theo Caenen, Jacqueline Dieters, Lilian Gillessen, Joke Hebert, Indra Hoesen, Leon Huijten, Wiel Peters, Bert Rademakers, Sjef Ritzen en Judith Wintjens. Dit jaar is er een kleine gastrol voor Marloe Diederen.

Waar gaat het over?
‘Sjandaal in ’t sjpitaal’ is een dialectbewerking van ‘It runs in the family’ van de bekende Britse toneelschrijver Ray Cooney. Trouwe bezoekers herinneren zich vast nog de productie ‘Vinstergesjravel’ van twee jaar geleden. Deze kwam van dezelfde schrijvershand. ‘Sjandaal in ’t sjpitaal’ speelt zich af in de dokterskamer van het Zuyderland. Daar oefent dokter Friets Moeëne zijn toespraak voor een neurologenconferentie. Tijdens die voorbereiding krijgt hij opeens bezoek van Keet Pelser met wie hij jarenlang heeft samengewerkt. Zij heeft nieuws voor Friets. De mededeling van Keet is het begin van een hectische middag in het ziekenhuis. Zeker als de familiebanden beginnen te knellen, ontstaan er hilarische situaties. Kortom, alle ingrediënten voor een kostelijk avondje vermaak zijn weer aanwezig!

Nieuw verkooppunt!
Voor het eerst zijn de entreekaarten te verkrijgen bij de Jumbo in winkelcentrum Op de Kamp. Bij het verkooppunt van de afgelopen jaren, VVV/ANWB Van der Biesen, kun je geen kaarten meer kopen. Naast Jumbo Op de Kamp kun je terecht bij de vertrouwde verkooppunten: Aukje Mode in Waubach en café Dierks gelegen aan de Hoogstraat in Nieuwenhagen. De entree bedraagt € 9,-.