In memoriam Wiel Muijrers

Item foto

Met verslagenheid vernamen wij het overlijden van Wiel Muijrers, ons bestuurslid en oud-voorzitter.

Wiel was lid vanaf de oprichting in 1977. Hij heeft de nodige keren op de planken gestaan. Maar hij was vooral een bestuurder. Hij was meer dan 25 jaar onze voorzitter en de drijvende kracht in de vereniging. Hij verzette veel werk binnen en buiten de vereniging. Hij was vooral ook een bindende kracht.

Zelfs toen hij geveld werd door zijn slepende ziekte bleef hij altijd betrokken bij het wel en wee van alle leden. Twee jaar geleden gaf hij noodgedwongen de voorzittershamer over. Hij hoopte dat dat slechts tijdelijk was. Het heeft niet zo mogen zijn. Maar hij bleef wel bestuurslid en volgde alles op de voet. Als het even kon, was hij bij de vergaderingen. En ook vanaf zijn ziekbed volgde hij alles. Op de avond van onze laatste première wenste hij ons “toi toi toi” met een uitgebreide SMS.

De vereniging vierde dit jaar haar 40-jarig jubileum. Wiel was een van de jubilarissen. Ons jubileumjaar werd overschaduwd door zijn ziekte. Helaas moeten wij het nu afsluiten met deze tragische gebeurtenis.

Wiel, wij gedenken jou met liefde, respect en vooral dankbaarheid voor alles wat je voor jouw geliefde Kiekes Wead hebt betekend. Kiekes Wead zal nooit meer helemaal hetzelfde zijn.

Marion, als echtgenote heb jij Wiel altijd gesteund en daardoor mede mogelijk gemaakt wat Wiel voor Kiekes Wead heeft betekend. Bedankt daarvoor.

Wij wensen jou, Rieky en Joep en allen die Wiel dierbaar waren veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Sjef Ritzen, voorzitter