Repetities weer van start

Item foto

We zijn weer begonnen! De eerste repetities voor onze 40-jarige jubileumvoorstelling zijn een feit. Zowel bij 'het voor de eerste keer lezen' van het tekstboek door de verschillende personages als de eerste 'bewegende' repetitie in de beoogde setting van de bühne, werd het een hilarische boel. Dat belooft voor ons publiek weer de nodige lachsalvo's tijdens onze voorstellingen in het najaar.

De spelersgroep voor 2017 bestaat uit: Monique Arends, Theo Caenen, Jacqueline Dieters, Lilian Gillessen, Leon Huijten, Indra Hoesen, Joke Hebert, Wiel Peters, Bert Rademakers, Sjef Ritzen, Judith Wintjens en Desiree van de Wardt. De regie ligt ook dit jaar weer in handen van onze oud-speler Maurice Lamers. Samen met onze souffleuse en de onmisbare leden van onze technische dienst zetten we allemaal ons beste beentje voor om er wederom een succes van te maken. Laat u verrassen!

De première is op zaterdag 21 oktober. De vervolgvoorstellingen zijn op zondag 22 oktober, vrijdag 27 oktober, zaterdag 28 oktober, zondag 29 oktober, vrijdag 3 november, zaterdag 4 november en zondag 5 november.

De voorverkoop start op vrijdag 1 september. Uiteraard houden we u op deze website en op onze Facebookpagina op de hoogte van alle nieuwtjes.