Voorstellingen

40-jarige jubileumvoorstelling 2017

In oktober en november brengen we onze jubileumproductie op de planken met de titel:  Wae is hei vurruk?, een blijspel dat van origine van de hand is van de Belgische schrijfster Hilda Vleugels. Verheug je op een kostelijk avondje vermaak!

Waar gaat het over?
In de psychiatrische privékliniek ‘Hoes Kierewiet’ heerst een nerveuze bedrijvigheid. Een tv-ploeg komt voor een reportage. Directrice dr. Mia Vaessen is op zoek naar een ‘normale’ patiënt die ze voor de camera een woordje kan laten doen, zonder de goede naam van de kliniek in gevaar te brengen. Maar het is niet makkelijk om zo’n exemplaar te vinden want erg succesvol is ze met haar behandelingen nog niet geweest. Van haar dochter Franka hoeft ze geen hulp te verwachten. Zij haat haar beroep van psychiater en heeft meer oog voor het mannelijk personeel en haar aparte hobby.

​Net voor de opnames duikt ineens na 30 jaar Riek op, de zus van dr. Mia Vaessen. Zij wil haar dochter laten opnemen in de kliniek in verband met een klein fobietje. Met hun komst begint de verwarring en is het niet altijd duidelijk ’wea hei vurruk is’. Ook de tv-crew wordt tijdens het interview meegezogen in de chaos. Stilaan volgt de ontrafeling en eindigt de hectiek met een verrassing.

Wie spelen er mee?
Op de planken staan: Monique Arends, Theo Caenen, Jacqueline Dieters, Lilian Gillessen, Joke Hebert, Indra Hoesen, Leon Huijten, Wiel Peters, Bert Rademakers, Sjef Ritzen, Desiree van de Wardt en Judith Wintjens.

Wanneer kun je komen kijken?
De voorstellingen in zalencentrum de Brandpoort zijn op: zaterdag 21 oktober, zondag 22 oktober, vrijdag 27 oktober, zaterdag 28 oktober, zondag 29 oktober, vrijdag 3 november, zaterdag 4 november en zondag 5 november. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open: 19.00 uur.

Voorverkoopadressen
​Op vrijdag 1 september start de voorverkoop. Kaarten zijn voor € 9,- verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:

  • VVV Servicepunt Landgraaf Reisbureau v.d. Biesen (Raadhuisplein 12)
  • Aukje Mode Ubach over Worms (voorheen Nievelstein Mode, Schoolstraat 1)
  • Café Edy Dierks (Hoogstraat 65)

Afgelopen voorstellingen

2016 - Vinstergesjravel2015 - D'r pap waed vurruk

Voorstellingen 2014 en ouder